Objavljen konkurs za Četvrto republičko takmičenje srednjoškolskih tonskih snimaka

Muzička škola „Petar Konjović“, Sombor u saradnji sa Udruženjem „Art mreža“, Novi Sad organizuje Četvrto republičko takmičenje srednjoškolskih tonskih snimaka primenjene muzike, radiofonskih dela i muzičkih numera. Takmičenje je namenjeno pre svega učenicima smera Dizajna zvuka ali i drugih smerova i škola, za sve srednjoškolce koji se bave snimanjem, dizajnom i produkcijom u profesionalnom ili kućnom studiju.

Ovo takmičenje se organizuje radi poboljšanja i unapređenja kvaliteta obrazovanja iz oblasti muzičke produkcije (snimanje i dizajn zvuka) kao i podsticanja mladih na kreativan rad i stvaralaštvo.

Učešće na takmičenju je besplatno i odvija se online

Susret svih takmičara uz proglašenje pobednika, dodelu nagrada i predavanja Zorana Jerkovića i Vladimira Rackovića na temu muzičke produkcije će se održati 14. maja 2017. sa početkom u 12h u muzičkom studiju Akademije umetnosti, Novi Sad koji se nalazi na adresi Kosovska 33 (takmičari snose troškove puta).

Nagrade: Audio oprema, knjiga „Snimanje muzike“ Vladimira Rackovića i CD primerci Elektronskog rečnika muzike i audio tehnologije

Rok za prijavu: 9.maj 2017.

Plakat za takmičenje požete preuzeti OVDE

Sponzor nagrada: MusicTech d.o.o

Takmičenje podržala: Akademije umetnosti, Novi Sad